förbeställ min svampbok

Nu kan Du äntligen förbeställa en signerad version av min bok ’Svampbok för matälskare; plocka och laga våra 20 godaste matsvampar’! Alla förbeställda böcker kommer att levereras med ett special edition svamptryck av illustratören Saga-Mariah Sandberg (värde 50kr). Slumpen avgör vilket svampmotiv som följer med just din förbeställning! Trycken mäter 13 x 18 cm och är tryckta på tjockt, miljövänligt papper.

Saga-Mariah är en botanisk illustratör specialiserad på svamp, med många utställningar och publicerade verk i ryggen. Dessa tryck är en releaseutgåva som släpps speciellt i samband med boken Svampbok för matälskare

Pris: 269kr (frakt 59kr tillkommer)

Förbeställ och få ett special edition svamptryck med på köpet!

I denna förbeställning av boken ingår ett special edition svamptryck av illustratören Saga-Mariah Sandberg (värde 50kr). Slumpen avgör vilket svampmotiv som följer med just din förbeställning!

Trycken mäter 13 x 18 cm och är tryckta på tjockt, miljövänligt papper.

Saga-Mariah är en botanisk illustratör specialiserad på svamp, med många utställningar och publicerade verk i ryggen. Dessa tryck är en releaseutgåva som släpps speciellt i samband med boken Svampbok för matälskare.

Sociala medier

Kontakt

Telefon

+46(0)73-151 06 06

Mail

info@ellesutemat.se

Hör gärna av dig!